Haapajärvellä ja Lohtajalla

Vierailin 21.-22.5.2018 Haapajärvellä ja Lohtajalla.

Haapajärvellä tutustuin Räjähdekeskuksen toimipisteeseen sekä 3. Logistiikkarykmentin Pohjois-Suomen varasto-osaston Haapajärven varastoon. Haapajärvellä vierailua isännöi Räjähdekeskuksen osalta sen johtaja, everstiluutnantti Esko Pukari sekä 3. Logistiikkarykmentin puolesta rykmentin komentaja, everstiluutnantti Vesa Happonen.

Lohtajalla tutustuin käynnissä olevaan ilmapuolustusharjoitukseen. Ohjelmaan sisältyi torjuntaharjoituksen seuraaminen, harjoitusalueen esittely, henkilöstön tapaaminen sekä toimintaan ja joukkoihin tutustuminen. Lohtajalla isäntänä toimi harjoituksen johtaja, eversti Sami-Antti Takamaa.

Karjalan prikaatin tekemä haastattelu vierailustani Lohtajalla on luettavissa Maavoimien sivuilla.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *