Lyhyt esittely

Perussuomalainen-lehti pyysi kansanedustajaehdokkaita kirjoittamaan lyhyen esittelyn – korkeintaan 700 merkkiä – itsestään. Tiivistäminen ei ole helppoa. Helpompaa on jaaritella, mutta tällaisen tekstin joka tapauksessa sain puristettua itsestäni:

Niinistön Jussi Nurmijärveltä, Perussuomalaisten eduskuntaryhmän pääsihteeri, Uudenmaan vaalipiiri. Koulutukseltani olen filosofian tohtori ja historiantutkija.

Hyvä Suomi olkoon yhteinen tavoitteemme, sillä jokainen ihminen ja jokainen elämä on arvokas. Kukaan ei ole syntynyt tänne turhaan, vaan kaikkia tarvitaan. Heikoimmista huolehtiminen, oikeudenmukaisuus ja kansanvaltaisuus rakentavat suomalaista kansakokonaisuutta.

Arkadianmäki on tullut työssäni tutuksi, mutta en ole aiemmin ollut ehdolla eduskuntaan. Jos tulen valituksi, lupaan tehdä parhaani: ei oikeaan, ei vasempaan vaan suoraan eestä Suomenmaan! Osaan ja uskallan. Sinivalkoisella asialinjalla.

Siinä ne olennaiset asiat ovatkin. Ehkä olisin vielä voinut mainita, että vaikutan myös kunnallispolitiikassa. Mutta hyvä näinkin.

Linkki Perussuomalainen-lehteen 10/2010:

http://www.ruutupaperi.fi/Hyvan_Olon_Mediat_Oy/Perussuomalainen1010/

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *