Klaukkalan markkinoilla

Edessä vasemmalta Pietari Jääskeläinen, Pasi Salonen ja Tiina Ullvén-Putkonen. Takana vasemmalta Viljo Savolainen, Matti Putkonen, Jussi Niinistö, Pekka M. Sinisalo ja Jukka Turunen.

Perussuomalaisten teltta oli tänään pystyssä kotikuntani Nurmijärven Klaukkalan markkinoilla. Paikalla oli kansanedustaja Pietari Jääskeläinen, vaalityömies Matti Putkonen rouvineen, useita uusmaalaisia kansanedustajaehdokkaita ja heidän tukijoukkojaan.

Palautteesta päätellen Klaukkalan torikansaa puhuttavat etenkin vanhojen puolueiden vaalirahasotkut, eläkeasiat ja maahanmuuttoon liittyvät ongelmat. Oli terveellista kuulla kansan suusta suoraa puhetta.

Kaikkien keskustelukumppanien mielestä Perussuomalaiset tulevat ottamaan maanvyörymävoiton tulevissa eduskuntavaaleissa. Yllättävän moni tuli suoraan sanomaan, että aikoo äänestää meikäläisiä. Tästä on hyvä jatkaa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *