Budjettivaltuuston saavutuksia

Nurmijärven vuoden 2011 budjetista päätettiin eilen kunnanvaltuustossa. Kokous alkoi klo 13 ja päättyi 21.40. Ei kestänyt onneksi aivan niin pitkään kuin viime vuonna, jolloin pääsimme ulos vasta aamuyöllä, muistaakseni klo 2.40.

Nyt Perussuomalaiset olivat mukana budjettisovussa, jonka kautta saimme läpi kolme tärkeää tavoitetta: tuntikehystä ei leikata, Nummenpään ja Suomiehen kyläkoulut säilyvät ja kirkonkylän liikuntapuiston rakentaminen alkaa 2012.

Kunnallisveroprosentti nousee ensi vuodelle 0,25 prosenttiyksikköä. Ensi vuoden prosentti on siten 19, taitaa olla aika lailla maan keskitasoa.

Pidin valtuustossa ryhmäpuheen. Se on luettavissa Nurmijärven Perussuomalaisten kotisivuilta. On syytä tyytyväisyyteen, kun on yhteistä hyvää onnistuttu edistämään.

2 thoughts on “Budjettivaltuuston saavutuksia”

  1. Turun yliopiston suuunnittelijan Sami Tantarimäen tutkimuksen mukaan kyläkoulujen lakkauttaminen tuo vain kertasäästön. Parin vuoden kuluessa opetuksen kulut nousevat takaisin lähtötasolle.

    Ei ole Nurmijärvelläkään kunnanisät ja -äidit tainneet laskeskella koulukuljetuksia, tarvittavien uusien tilojen kunnostusta/rakentamista tai erityisopetusta?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *