Nigel Farage Suomeen

Perussuomalaiset on siitä erikoinen puolue, ettei sillä ole veljespuolueita Pohjoismaissa tai muualla Euroopassa kuten kaikilla muilla eduskuntapuolueilla. Viime aikoina Timo Soinin europarlamentaarikon työn kautta puolueelle on kuitenkin avautunut kansainvälisiä yhteyksiä. Niistä tärkein on europarlamentin Europe of Freedom and Democracy- eli EFD-ryhmä, johon Soini kuuluu.

Viime elokuussa Perussuomalaisten puolueneuvoston kokouksessa Porissa tervehdyksen esitti Tanskan kansanpuolueen ääniharava, nuori Morten Messerschmidt. Perussuomalaisten puoluehistorian ensimmäinen tervehdys koto-Suomen ulkopuolelta otettiin lämmöllä vastaan; EU-kriittisyys yhdistää.

Nyt olisi vuorostaan itse EFD-ryhmän puheenjohtaja Nigel Farage tulossa Suomeen 6.-8.2.2011. Hän pitää Timo Soinin kanssa yleisötilaisuuden Helsingissä sunnuntai-iltana 6. helmikuuta, josta enemmän myöhemmin. Alustavana teemana on: “Tule kuulemaan totuuksia Euroopan Unionista.”

Farage on Iso-Britannian itsenäisyyspuolueen UKIPin puheenjohtaja ja aivan erinomainen puhuja. Näistä videoista saatte esimakua miehestä ja hänen retoriikastaan; YouTubesta löytyy lisää:

Nigel Farage shows Barroso ‘true state of the Union’

UKIP Nigel Farage MEP – BBC Question Time Nov 2010

One thought on “Nigel Farage Suomeen”

 1. KUTSU

  TULE KUULEMAAN TOTUUKSIA EUROOPAN UNIONISTA

  MEP-kollegat Timo Soini (Perussuomalaisten puheenjohtaja ja europarlamentin EFD-ryhmän työvaliokunnan puheenjohtaja) sekä Nigel Farage (Iso-Britannian itsenäisyyspuolueen puheenjohtaja ja EFD-ryhmän puheenjohtaja) pitävät tilaisuuden

  – sunnuntaina 6.2.2011 klo 18.

  Paikkana on Balderin sali, Aleksanterinkatu 12, Helsinki.

  Yleisöllä on tilaisuuteen vapaa pääsy. Perussuomalaisten kansanedustajaehdokkaita on paikalla.

  Lisätietoja:

  Jussi Niinistö, puh. 050-576 7239, jussi.niinisto@eduskunta.fi
  Jukka Jusula, puh. 0400-606 220, jukka.jusula@europarl.europa.eu

Kommentointi on suljettu.