Kansa haluaa muutosta

Perussuomalaisten uusmaalaisten kansanedustajaehdokkaiden yhteinen kampanja-avaus oli viime sunnuntaina 13.2.2011 Vantaalla tiedekeskus Heurekassa. Avauspuheessaan piirin puheenjohtaja, kansanedustaja Pietari Jääskeläinen totesi, että suomalaiset haluavat muutosta:

– Kansa haluaa politiikkaan ikiaikaisia arvoja: rehellisyyttä, oikeudenmukaisuutta, inhimillisyyttä. Työtä ja toimeentuloa, peruspalveluja.

Kaikesta huomasi, että kelkka liikkuu. Heurekan auditorio oli täynnä kiinnostunutta väkeä ja tilaisuus sai mukavasti huomiota mediassakin. Esimerkiksi Vantaan Sanomissa oli tuoreeltaan juttu näyttävine kuvineen; yhdessä kuvista olen minäkin ja vieläpä perin hilpeällä päällä yhdessä vaalityömies Matti Putkosen ja hänen vaimonsa Tiina Ullvén-Putkosen kanssa (vitsi ei kestä julkaisemista…)

Tänään illalla YLE TV2:n Ajankohtaisessa kakkosessa on lisää Heurekassa kuvattua aineistoa: olin yksi ohjelmaan haastatelluista ehdokkaista otsikolla “Näin äänestäjät liukuvat perussuomalaisiin”. Minua grillattiin kylmiltään ilmastopoliitikasta, joka ei totta puhuen ole leipälajini. Vastassa oli alan harrastaja, jonka yksityiskohtaisempiin kysymyksiin jouduin vastaamaan myös epäpoliitikkomaiseen tyyliin: “En tiedä, mutta otan selvää”.

Matias Turkkila videoi Heurekan tilaisuuden ja Youtubeen laitettu kooste on nähtävillä tästä linkistä. Oma osuuteni on vaatimattomat 15 sekuntia alkaen minuuttilukemasta 08:56. Turkkilaa minun on muuten kiittäminen myös yllä olevasta mainiosta valokuvasta, jonka hän otti Seinäjoen ikimuistoisessa puoluekokouksessa 2009. Mahtava meno, tiukka etukeno – eteenpäin kohti vaaleja…

One thought on “Kansa haluaa muutosta”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *