Vaalityötä Tikkurilassa

Tänään Tikkurilan talvimarkkinoiden vaalitorilla oli hyvä tunnelma Perussuomalaisten ehdokkaiden kesken, kun kovimmat pakkassäät olivat helpottaneet.

Vaalipäällikköni Jaakko Niinistön ottamassa kuvassa vasemmalla on dosentti ja ylilääkäri Heikki Tala, Suomalaisuuden Liiton entinen puheenjohtaja ja kansanedustajaehdokas Järvenpäästä. Heikki oli ehdolla jo 2007 eduskuntavaaleissa ja tuli kunnallisvaaleissa 2008 valituksi kotikaupunkinsa valtuustoon. Hän on Perussuomalaisten terveys- ja kielipoliittisia asiantuntijoita, todellinen monipuolisuusmies.

Oikealla puolellani on Erkki Havansi, oikeustieteen tohtori ja emeritusprofessori, ehdokkaamme Keravalta. Erkki on Perussuomalaisten oikeuspoliittinen asiantuntija ja oivallinen ehdokas tämän hallinnonalan ministeriksi. Hän oli ehdokkaana EU-vaaleissa 2009. Havansi muuten bloggaa ruotsin kielellä Hufvudstadsbladetiin.

Perussuomalaisista löytyy tätä nykyä asiantuntemusta joka lähtöön. Jos Suomen kansa antaa meille 17. huhtikuuta vaalivoiton ja avaa siten tien hallitukseen, löytyy meiltä osaavia nimiä – eikä mitään poliittisia broilereita – ministerinpaikoille.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *