Otsikko väärin, juttu oikein…

“Otsikko väärin, juttu oikein. Linja pitää.”

Näin kommentoin eilen Facebook-profiilissani Alma Median lehdissä julkaistua uutista, jonka otsikon mukaan olisin mukamas muuttanut mieleni Dragsvikin kiistellyn varuskunnan suhteen.

Otsikko ei siis pidä paikkaansa. Linjani pitää edelleen. Itse juttu on suurin piirtein oikein. Totean tämän nyt pyhäpäivän ratoksi blogissanikin, koska asiasta on minulta tiedusteltu.

Suomesta on lakkautettu jo liikaakin varuskuntia. Nyt ehdotetut massalakkautukset ovat täysin kohtuuttomia. Palaan aiheeseen välikysymyspuheessani. Parhaillaan vastailen kansalaispalautteeseen, jota tulvii sähköpostiini ja puhelimeeni. Pahoittelen, että en ehdi kaikkiin heti vastata.

Muun muassa Pohjois-Karjalan Prikaatin kohtalo huolettaa kansalaisia. Aiheesta. Puolustusvaliokunta vieraili Kontiolahdella viime marraskuussa. Liitänkin oheen kuvan prikaatin komeasta lipusta, jonka eräs kansalainen minulle lähetti. Prikaatin puolesta!