Kunnallispolitiikassa voi vaikuttaa

Olen toiminut Nurmijärven kunnanvaltuustossa vuoden 2009 alusta. Sain edellisen syksyn kunnallisvaaleissa tasan 500 ääntä, mikä suoraan sanoen yllätti. Se oli kuitenkin vasta esimakua tulevasta. Perussuomalaisten historiallinen Jytky oli rakentumassa.

Ensimmäinen kauteni kunnanvaltuustossa on nyt loppusuoralla. Olen oppinut, että kunnallispolitiikassa voi vaikuttaa, mutta työtä ja kärsivällisyyttä se vaatii. Ja yhteistyökykyä. Kokouksissa pitää istua iltaisin ja kynää pitää osata käyttää. Kaikenlaista pientä on valtuustoryhmämme saanut aikaan kuluneina vuosina. Olemme esimerkiksi pitäneet lapsiperheiden asiaa esillä päivähoidon, koulujen ja liikunta-asioiden kautta.

Viimeksi mankelin läpäissyt asia on valtuustoaloitteemme pohjalta käynnistynyt Inttikuntoon-ryhmä, joka aloittaa toimintansa syyskuussa. Se on tarkoitettu kuntoryhmäksi kutsuntaikäisille varusmiespalvelukseen astuville miehille ja naisille, jotka haluavat parantaa perus- ja lihaskuntoaan. Toivottavasti siitä on hyötyä asianosaisille.

Olen myös kirjoittanut tavoitteista ja toiminnasta paikallislehteemme Nurmijärven Uutisiin, jotta kuntalaiset tietäisivät missä milloinkin mennään. Kiitettävästi olen saanut nurmijärveläisiltä palautetta työstäni, tarpeellista evästystäkin.

Haluan jatkossakin olla säilyttämässä Nurmijärveä turvallisena ja kaikkia kuntalaisia oikeudenmukaisesti kohtelevana kotikuntana. Minun Nurmijärveni on itsenäinen, yhtenäinen ja yhteistyökykyinen. Siksi olen ehdolla syksyn kunnallisvaaleissa. Työ jatkuu.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *