Kuntajytky on muhimassa

Perussuomalaisten puheenjohtaja, kansanedustaja Timo Soini ja europarlamentaarikko Sampo Terho vierailivat Nurmijärvellä. He osallistuivat isoimpaan tapahtumaamme, Rajamäen kyläpäiville.

Sää suosi ja sähköäkin oli ilmassa. Kuntajytkyn suorastaan aisti, kun kansa pakkautui Timon ympärille. Siinä saivat hallitusherrat eurotukipaketteineen ja liikkuvan poliisin lakkautuksineen kyytiä. Muiden puolueiden teltoille ei samalla tavalla väkeä sitten riittänytkään.

Timo Soini julkaisi tänään myös kannanoton, jonka julkaisen ohessa. Olen samaa mieltä hänen kanssaan, että vanhojen puolueiden ylivalta kunnissa on murrettavissa, jos ehdokasasettelumme onnistuu ja kansa lähtee äänestämään.

Ehdokasasettelu ratkaisee Perussuomalaisten vaalivoiton suuruuden

Tuoreimmat mielipidemittaukset lupaavat Perussuomalaisille tuntuvaa kuntavaalivoittoa. Vaalivoiton suuruus on kiinni ehdokasasettelun onnistumisesta. Jo nyt on selvää, että Perussuomalaisten ehdokasmäärä kaksinkertaistuu viime kerrasta. Tämä ei minulle vielä riitä. Ehdokasmäärässä on vielä kasvun varaa, ovien on oltava auki uusille tulijoille. Perussuomalaisten on uskallettava voittaa nämä vaalit ja se edellyttää suurta määrää uusia ehdokkaita.

Perussuomalaisten tavoite on saada oma lista kaikkiin suomenkielisiin kuntiin ja tehdä puolueesta pysyvästi  myös paikallinen voimatekijä kautta maan. Perussuomalaisten listoilta on nyt ainutlaatuinen tilaisuus nousta kuntien johtopaikoille vaikutusasemiin. Kunnissa ei ole hallitus/oppositio -asetelmaa. Kuntien valta-asetelmiin on mahdollista tehdä suuri mullistus ja murtaa vanhojen puolueiden ylivalta.

Nurmijärvellä ehdokasmäärämme kolminkertaistuu viime kerrasta ja Espoossakin ainakin kaksinkertaistuu. Tämä tahti on oltava kaikkialla Suomessa ja silloin mitalisija kuntavaleissa on mahdollinen. Ehdokasasettelussa on nyt kirivaihe, viimeisen kolmen viikon aikana Perussuomalaisten on saatava vielä 1 000 ehdokasta lisää, se on keskimäärin kolme uutta ehdokasta entisten lisäksi joka kunnissa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *