Äijäfeministin taktista höperöintiä

SDP:n mahdollinen puheenjohtajaehdokas, “äijäfeministiksi” (!) itseään kutsuva Antti Rinne höykyttää Helsingin Sanomien sunnuntaisivuilla Perussuomalaisia. Kyseessä on kuulemma populistipuolue, jolta puuttuvat arvot ja kun arvot puuttuvat, “voidaan yhtäkkiä olla rasistisia ja fasistisia”.

Kyllä maailmaan mölyä mahtuu. SDP:n hädästähän tällaiset epätoivoiset ulostulot kertovat. Perussuomalaiset koetaan pahimpana kilpailijana, ja kilpailijaa demariperinteiden mukaisesti mustamaalataan, jotta vuoto puolueesta ei enää kasvaisi.

Tosiasiaksi kuitenkin jää, että melkoinen joukko entisiä demariäänestäjiä on siirtynyt pysyvästi äänestämään Perussuomalaisia. He ovat tehneet arvojensa mukaisen valinnan. SDP ei enää edusta heidän arvojaan.

Jutta Urpilaisen, Mikael Jungnerin ja muiden johtavien toverien harjoittama unelmahöttö ei puhuttele duunareita. Sitä tuskin tekee Rinteen feminismillä pelleilykään.

2 thoughts on “Äijäfeministin taktista höperöintiä”

 1. Demareit ja koko ay-liike on enää populimin huipentuma.
  “työväenpuolue”
  Ainoa mitä nyt ajaa on keskiluokan pelastamista kun ääriköyhälistökonservatiivit (työttömät) ja ääriporvarikonservatiivit (kokoomusnuorten ulostulot).
  Siinä on kansanpelastustyötä kun mietitään miten julkisen puolen ylisuurilla palkoilla eläville keskitason virkamiehille selvitetään että teidän on vaan verorahoista maksettava noiden ryhmien saavutetut edut.
  Asiaa: On varmaan aika alkaa poistaa työttömyyden esteitä. Ykkösenä koko soiaaliturvaan täysremontti. Taulukkopalkkojen laskutalkoot. jne.

 2. Eikös Antti Rinteen kirjoitus ollut selkeää demagogiaa? Mikään muu ei
  Suomessa ole aiheuttanut niin paljon ongelmia kuin keskiluokkaistuminen. Jutta Urpilainenkin oli huolissaan keskiluokan asemasta. Demareiden ideologiasta ei ole paljon jäljellä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *