Puolustusvaliokunta tutustui merivoimiin

Eduskunnan puolustusvaliokunta vieraili 2.10.2014 Turussa. Perehdyimme merivoimien kehittämiseen, kansainväliseen toimintaan ja merivoimauudistukseen. Saimme tietoa tulevista alushankinnoista, laivue 2020-hankkeesta, joita kommentoin Turun Sanomien haastattelussa.

Pääsimme myös tutustumaan miinantorjunta-alukseen ja ohjusveneeseen Pansiossa Saaristomeren meripuolustusalueella. Merivoimat oli järjestänyt meille erinomaisen ohjelman

Matkalla olivat lisäkseni mukana valiokunnan varapuheenjohtaja Seppo Kääriäinen (kesk) ja edustajat Outi Alanko-Kahiluoto (vihr), Thomas Blomqvist (r), Mika Kari (sd), Mikko Savola (kesk), Eero Suutari (kok), Tuula Väätäinen (sd) ja Jyrki Yrttiaho (vas).

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *