Perussuomalaiset ei petä

Edellisissä eduskuntavaaleissa Perussuomalaiset sai historiallisen vaalivoiton, jytkyn, joka yllätti vanhat puolueet. Kansalaiset luottivat Perussuomalaisten vaaliohjelmaan – erityisesti EU:n turmiolliseen tukipolitiikkaan haluttiin muutosta.

Vaalivoitosta huolimatta Perussuomalaisten tie ei johtanut hallitukseen. Virheellisesti sixpack-hallituksen puolueet ovat kääntäneet tämänkin päälaelleen väittäen, ettei Perussuomalaisista ollut vastuunkantajiksi.

Jyrki Kataisen aloitettua hallitustunnustelut hän esitti mukaan kutsutuille puolueille kynnyskysymyksiä. Yksi näistä kysymyksistä kosketti Kreikan tukipolitiikan jatkamista. Jos olisimme vastanneet tähän kysymykseen myöntävästi, niin me olisimme pettäneet vaalilupauksemme, äänestäjämme ja itsemme. Kuten puheenjohtaja Timo Soini tuolloin totesi: ”Jos itsensä pettää, mitä jää jäljelle – ei mitään.”

Tämän Kataisen hallituksen puolueet käänsivät virheellisesti Perussuomalaisia vastaan. Me emme muka olleet valmiita hallitusvastuuseen. Viesti upposi moniin toimittajiin, sillä samaa asiaa vatkataan edelleen monissa vaalihaastatteluissa.

Me emme pettäneet tuolloin, emmekä petä näidenkään vaalien jälkeen. Äänestämällä Perussuomalaisia tiedät mitä saat. Me kannamme vastuumme – nyt ja tulevaisuudessa. Linja pitää.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *