Hallitusneuvottelut alkavat

Eilen tapahtui poliittista historiaa, kun hallitustunnustelija Juha Sipilä ilmoitti Keskustan, Perussuomalaisten ja Kokoomuksen aloittavan hallitusneuvottelut. RKP jäi ulkopuolelle. Neuvottelut alkavat tänään valtioneuvoston juhlahuoneistossa Smolnassa. Lähiviikot tulevat siten kulumaan neuvotteluiden merkeissä. Uusi hallitus on tarkoitus saada pystyyn toukokuun aikana.
Eilen tapahtui poliittista historiaa, kun hallitustunnustelija Juha Sipilä ilmoitti Keskustan, Perussuomalaisten ja Kokoomuksen aloittavan hallitusneuvottelut. RKP jäi ulkopuolelle. Neuvottelut alkavat tänään valtioneuvoston juhlahuoneistossa Smolnassa. Lähiviikot tulevat siten kulumaan neuvotteluiden merkeissä. Uusi hallitus on tarkoitus saada pystyyn toukokuun aikana.

2 thoughts on “Hallitusneuvottelut alkavat”

  1. Hienoa työtä päästä näin pitkälle ja mitä mainioin hallituskokoonpano monella sektorilla, Kokoomuksen oikealta laidalta kun löytyy ystävää moneen projektiin, ohi Stubbin.

    Pää kylmänä loppuun asti ja aamu D-vitamiinit naamariin. Tarkkuutta kai lähinnä siinä, mitkä asiat jäävät strategisen-ympäripyöreiksi ja mitkä hiotaan yksityiskohtaisesti.

  2. Ainoa oikea “kolmen kolpa”. Itsekin olen hyvin tyytyväinen. Pienpuolueiden totaalinen poisjäänti oli yllätys, mutta piristävää vaihtelua. Voisi kuvitella hallituksen löytävän helpommin yksimielisyyden asioisssa, kuin opposition?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *