Viimeiseen mieheen

Eduskunnan kirjastossa voi parhaillaan tutustua sotaveteraaneista kertovaan valokuvanäyttelyyn. Viimeiseen mieheen – Till siste man -näyttelyyn on kuvattu Kaunialan sairaalan asukkaita ja siellä kuntoutuksessa olleita.

Kuvat on ottanut valokuvaaja Kari Ahonen, joka on koonnut näyttelyn vapaaehtoistyönä. Kuvien yhteyteen on koottu veteraanien viestejä ja ajatuksia elämästä.

20160309 Viimeiseen mieheen - Till siste man -näyttelyn avajaiset pidettiin eduskunnan kirjastossa 9. maaliskuuta 2016. Valokuvaaja Kari Ahonen on kuvannut Kaunialan sairaalan asiakkaita.
Kaunialan sairaalan asukkaita valokuvaaja Kari Ahosen kuvaamina.

Osallistuin näyttelyn avajaisiin yhdessä eduskunnan puhemiehen Maria Lohelan kanssa. Ajatuksia herättävä näyttely on kunnianosoitus sotiemme veteraaneille ja näkemisen arvoinen. Näyttely on avoinna 15.4. saakka.

20160309 Viimeiseen mieheen - Till siste man -näyttelyn avajaiset pidettiin eduskunnan kirjastossa 9. maaliskuuta 2016. Valokuvaaja Kari Ahonen on kuvannut Kaunialan sairaalan asiakkaita. Kuvassa vasemmalta oikealle Sotainvalidien veljesliiton Juhani Saari, kenraali Jaakko Valtanen, puolustusministeri Jussi Niinistö ja puhemies Maria Lohela.
Näyttelyn avajaisissa. Vasemmalla Sotainvalidien veljesliiton Juhani Saari ja entinen puolustusvoimain komentaja, kenraali Jaakko Valtanen, oikealla puhemies Maria Lohela. Kuva: Hanne Salonen / Eduskunta

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *