Perinnetyötä

Vapaussodan Invalidien Muistosäätiö muisti minua standaarilla. Toimin säätiön perinnetyön sihteerinä ja hallituksen jäsenenä usean vuoden ajan ennen ministerin pestiäni. Kuvassa kanssani säätiön puheenjohtaja Markku Palokangas.
Vapaussodan Invalidien Muistosäätiö muisti minua standaarilla. Toimin säätiön perinnetyön sihteerinä ja hallituksen jäsenenä usean vuoden ajan ennen ministerin pestiäni. Kuvassa kanssani säätiön puheenjohtaja Markku Palokangas. Kuva: Vesa Määttä
Lounaalla Ostrobotnian perinteisessä Jääkärikabinetissa minulla oli kunnia istua lottien Eeva Tapio ja Aune Rahola välissä.
Lounaalla Ostrobotnian perinteisessä Jääkärikabinetissa minulla oli kunnia istua lottien Eeva Tapio ja Aune Rahola välissä. Kuva: Vesa Määttä

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *