Lähden ehdolle Helsingissä 2017

Lähden Perussuomalaisten ehdokkaaksi ensi vuoden kunnallisvaaleissa Helsingissä. Vastaan näin osaltani puolueen puheenjohtajan Timo Soinin esittämään haasteeseen: nyt ei piileskellä, on mentävä etulinjaan.

Viime kunnallisvaaleissa 2012 Perussuomalaiset sai 12,3 prosentin valtakunnallisen kannatuksen, mikä osaltaan mahdollisti jatkon edellisen vuoden Jytkylle vuoden 2015 eduskuntavaaleissa. Nyt olemme hallitusvastuussa ja gallupeissa on tullut takkiin, joten on käärittävä hiat.

Perussuomalaisten tavoitteena Helsingissä on 16 valtuustopaikkaa. Nyt paikkoja on seitsemän. Jos Perussuomalaiset saisi 16 valtuutettua, olisi se ryhmänä kolmanneksi suurin. 85-paikkaisen valtuuston suurimmat ryhmät ovat nyt Kokoomus (21 paikkaa), Vihreät (19), SDP (15) ja Vasemmistoliitto (11).

Perussuomalaiset on nimennyt Helsinkiin 35 ehdokasta ja lisää nimiä  tulee toukokuun lopussa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *