Ajattelin ääneen

Annoin Verkkouutisille haastattelun, jossa pohdiskelin mahdollisuutta Sinisten ja Perussuomalaisten yhdistymiseen tulevaisuudessa.

Toivon, että puolueet voisivat jonain päivänä yhdistyä, mutta lähitulevaisuudessa se tuskin on mahdollista. Paljon pitää Vantaanjoessa virrata vettä ennen kuin tällainen prosessi olisi mahdollinen. Käytännössä puolueiden johtohenkilöiden pitäisi vaihtua ja melkeinpä uusi sukupolvi syntyä.

Olen saanut perussuomalaisista paljon pyyntöjä palata takaisin puolueeseen. Minua on kosiskeltu ehdolle myös kokoomuksesta ja keskustasta. Politiikassa jatkamiseni on tällä hetkellä pohdinnan alla ja päätökset suuntaan tai toiseen syntyköön kesän kuluessa. Jos olen ehdolla tulevissa vaaleissa, se tapahtuu kuitenkin sinisten listalta.

Ensi vuonna järjestetään näillä näkymin kolmet vaalit. Oma prioriteettilistani niiden suhteen on eduskuntavaalit, europarlamenttivaalit ja viimeisenä maakuntavaalit. Eli mikäli politiikkaa jatkossa teen, teen sitä mieluiten edelleen valtakunnan tasolla.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *