Hennala heräsi ja Uudenmaan aluetoimistolla

Vierailin 26.8.2018 Lahden Hennalan entisellä varuskunta-alueella, jossa osallistuin Maanpuolustuskoulutusyhdistyksen Hämeen piirin Lahden koulutuspaikan järjestämään Hennala herää -maanpuolustustapahtumaan. Olin toista kertaa järjestettävän tapahtuman suojelija. Päivän aikana reserviläiset sekä maanpuolustuskillat esittelivät toimintaansa.
Tutustuin Hennalassa myös Sotilaslääketieteen museoon. Lottien merkittävä rooli sota-aikana oli ansaitusti esillä.
28.8.2018 vierailin Uudenmaan aluetoimistolla. Santahaminassa. Kuvassa tutustun omaan kantakorttiini, vieressä aluetoimiston päällikkö, everstiluutnantti Sundqvist. Vierailun jälkeen sain tutustua ampumaurheiluharrastukseen eversti Vesa Nissinen johdolla: mm. Helsingin varuskunnan ampujat esittelivät monipuolista toimintaansa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *