Puolustuksen paluu – Jussi Niinistön vartiovuoro

Otava julkaisee kirjan ministerikaudellani tapahtuneista muutoksista Suomen turvallisuusympäristössä ja puolustuspolitiikassa. Kirjan kirjoittaa Yleisradion pitkäaikainen politiikan toimittaja Jari Korkki.

Tiedotteessaan Otava kertoo kirjasta mm. seuraavaa:

Puolustuksen paluu – Jussi Niinistön vartiovuoro kertoo, mitä Niinistön mielessä liikkui, kun vihreät miehet ilmestyivät 2014 Krimille ja millainen täyskäännös Suomen puolustuspolitiikassa tehtiin. Kirjassa käsitellään myös Niinistön suhteita muihin ministereihin, tasavallan presidenttiin ja Venäjään. Teos selvittää miksi Suomen sotaharjoituksiin tuotiin amerikkalaisia taistelupanssarivaunuja ja mitkä ovat olleet Niinistön ministerikauden pisimmät 56 minuuttia. Jari Korkin käytössä ovat olleet muun muassa Niinistön päiväkirjamerkinnät.

Kirjassa käydään läpi myös Niinistön ministerikauden ensimmäinen taistelu, kansliapäällikkö Arto Rädyn vaihtaminen Jukka Juustiin sekä perussuomalaisten hajoaminen Niinistön näkökulmasta.”

Kirja julkaistaan helmi-maaliskuussa 2019.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *