Uudenvuodenpäivän vastaanotto 2019

Myös vuoden varrella tapaamani 11 sotiemme veteraania ja neljä lottaa pääsi paikalle.Kuva: Aatu Heikkonen / Ruotuväki.

Puolustusministerin uudenvuodenpäivän vastaanotto järjestettiin ensimmäisen kerran vuonna 1947. Perinteen mukaisesti tilaisuuteen kutsutaan ministerin vuoden aikana tapaamia henkilöitä sekä puolustushallinnon yhteistyötahoja. Esimerkiksi viime vuonna kiersin paljon puolustusvoimien aluetoimistoja, varastoja ja muita toimipisteitä

Vastaanotolle kutsuttiin myös sotiemme veteraaneja ja lottia, maanpuolustusjärjestöjen edustajia, maan ylintä poliittista johtoa ja virkamieskuntaa sekä puolustusvoimien, talouselämän ja eri alojen järjestöjen edustajia.

Tapahtuma oli hieno päätös puolustusministeriön 100-vuotisjuhlavuodelle. Henkilökohtaisesti arvostan sen linnan juhlien edelle.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *