Sotavainajien muistoa vaalitaan

Sotavainajien muiston vaalimisyhdistyksen puheenjohtaja Pertti
Suominen luovutti tänään sotavainajamitalin tunnustuksena osuudestani sotavainajien muiston vaalimistyössä. Yhdistys ylläpitää vuosien 1939-1945 sodissa ja niiden sotavankeudessa menehtyneiden, Suomen rajojen ulkopuolelle jääneiden suomalaisten sotavainajien muistoa. Yhdistys tukee mahdollisuuksiensa mukaan myös muiden tahojen tekemää vaalimistyötä sekä kotimaassa että ulkomailla. Tavoitteena on, että omaiset saisivat tietoja sotavainajien vaiheista ja hautapaikoista sekä mahdollisuuden käydä heille pystytetyillä muistomerkeillä. Olen parhaani mukaan pyrkinyt tukemaan yhdistyksen tekemää työtä, joka on tärkeää ei vain sotavainajien omaisten vaan koko kansan maanpuolustustahdon kannalta. Olen iloinen huomionosoituksesta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *