Upseereilta kouluarvosana 9-

MTV3 uutisoi eilen Upseeriliiton jäsentutkimuksesta, jossa jäsenistö otti kantaa turvallisuuspoliittisiin kysymyksiin. Puolustusministerinkin panosta kysyttiin. Sain upseereilta kiitettävän arvosanan 9-, jossa oli selvää nousua edellisestä arvosanasta (7 ½). Perusteluksi upseerit mainitsivat mm. sen, että olen vienyt puolustusvoimien asioita lupaamallani tavalla eteenpäin. Kiitän luottamuksesta!

Tutkimuksesta käy myös ilmi, että kaksikolmasosaa Upseeriliiton jäsenistä kannattaa Nato-jäsenyyttä ja että Nato-optio on haihattelua. Peräti 90 prosentin tuen upseerit antoivat sotilaalliselle yhteistyölle Yhdysvaltojen ja Ruotsin kanssa.

One thought on “Upseereilta kouluarvosana 9-”

  1. Rauhan ajan ylivoimaisesti asiantuntevin ja paras puolustusministreri maamme historiassa.
    Tehtävää on auttanut naapurimme idioottimainen hyökkäys itsenäiseen Ukrainaan ja koko sivistyneen maailman tuomio tälle provokaatiolle.
    Se sai eduskuntamme (hetkellisesti) huomaamaan puolustuksemme laiminlyönnit joita nykyinen hallitus on saanut paikattua,eikä vähiten puolustusministerin ansiosta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *