Vierailin Niinisalossa

Vierailin Puolustusvoimien logistiikkalaitoksen Räjähdekeskuksen tuotanto-osaston Niinisalon toimipisteellä (huh, entinen nimi oli lyhyesti Koeampumalaitos!) 18.3.2019. Tutustuin tuotanto-osaston toimintaan ja ajankohtaisiin asiakokonaisuuksiin. Lisäksi tapasin toimipisteen henkilöstöä, joka tuntui olevan tyytyväinen tekemääni taannoiseen päätökseen koskien Räjähdekeskuksen toiminnan kehittämistä. Vierailun isäntänä toimi kuvassa oleva Niinisalon toimipisteen johtaja, majuri Tommi Luomajärvi. Räjähdekeskuksen vastuulla on Puolustusvoimien räjähteiden tuotanto, kunnossapito ja käytöstä poistaminen. Se vastaa myös käytöstä poistettujen ja hylättyjen räjähteiden hävittämisestä sekä koetoiminnasta. Päivän aikana vierailin myös Nammo Lapua Oy:n Sastamalan toimipisteellä ja olin Vammalan torilla kannustamassa Pirkanmaan sinisiä eduskuntavaaliehdokkaita, kuten Petteri Leinoa ja Ari Prihtiä. Kilometrejä kertyi päivän mittaan reilu 630 – Suomi on laaja maa!

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *