Lomailusta työnhakuun

Kesä on kulunut lomailun merkeissä; mökkeilyä, kotimaan matkailua, lukemista ja sen sellaista suomalaista tavanomaista. Enpä ollut aikoihin kunnon lomaa viettänytkään – varmaan pitää mennä lapsuuden kesiin saakka.

Viime ajat taasen olen etsinyt töitä. Erilaisia viritelmiä on ollut, mutta vielä mitään ei ole varmistunut.

Iltasanomat halusi nostattaa kansan raivoa (ks. IS:n jutun kommentit ja IS:n Facebook-päivitys) tiedustelemalla sopeutumisrahaa nostavilta entisiltä kansanedustajilta kuulumisia.  Vastasin lyhyesti: “Politiikalta sain koko lailla kaiken mitä ajatella saatoin, niin ikään sitä ennen historiantutkimuksen saralla. Nyt voisin tehdä jotain muutakin. Olen uuden edessä.”

Näitä kyselyjä on ollut muitakin, on varmaan jatkossakin ja samaan tapaan niihin vastailen. Jos vastailen.

Kaunista loppukesää kaikille blogini lukijoille!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *